همــه‌مي‌داننـد كه رنگ قرمز اشتهاآور است. حالا اگر شما غذايي را طبخ و سرو كنيد كه رنگش قرمز باشد نيمي از راه جلب توجه به غذا را بي‌زحمت رفته‌ايد. چغندر مانند سيب‌زميني از گروه گياهاني است كه ريشه آن مصرف مي‌شود.


به نقل از مجله زندگي ايده آل؛ اين گياه در ايران معمولا به صورت پخته شده با شكر كه «لبو» نام مي‌گيرد، خورده مي‌شود اما سوپ آن را به هيچ وجه از دست ندهيد كه يكي از خوشمزه‌ترين و پرخاصيت‌ترين سوپ‌ها در فصل پاييز و زمستان است.


ادامه مطلب.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آرایش لب وکیل پایه یک مهریه طلاق تهران Amber سمت من نیا اعتماد سازه ســاعت شلـــــــوغی در پاکدشت دانلود نمونه سوالات لباس شب وعروس Kalvin گروه نرم افزاری فرازسافت