خورش به گروهي از غذاها گفته ميشود که ترکيبي آبدار از سبزيجات سرخ شده يا حبوبات آبپز هستند که معمولاً همراه با گوشت پخته و کمي آب سرو ميشوند. کلمه خورش از برساختهاي فعل خوردن است. در ايران قديم قوت اصلي مردم نان بودهاست و براي قابل خوردن کردن آن چيزي با آن همراه ميکردند که به آن «نان خورش» ميگفتند. مثلاً سعدي ميگويد «يکي نان خورش جز پيازي نداشت». به تدريج واژه خورش به مفهومي جدا از نان گفته ميشود تا جايي که امروزه معمولاً خورشها همراه با برنج (پلو يا چلو) خورده ميشوند. امروز قصد داريم طرز تهيه خورشت بادمجان و خورشت فسنجان را به شما آموزش دهيم. |
درباره این سایت